…nej nej! Jeg har bare helt almindelig travlt med småsysler som arbejde og den slags. Nu lever jeg jo desværre ikke af at sy kjoler, strikke lækre sager og blogge, så der skal jo penge i kassen på en eller anden måde. Så jeg bliver nødt til at gå på arbejde. Og det fungerer sgu egentlig også meget godt. Faktisk.

Det er ikke blevet til så meget kreativt sysleri på det sidste, men inden jeg får set mig om, er det sommerferie og det har jeg selvfølgelig forberedt. Jeg har købt (mere) stof. Jeg kunne ikke lade være. Jeg fik et tip om, at tyske hjemmesider med stof og tilbehør er absurd billige. Så jeg googlede lidt og kom frem til, at Stoffmarktonline (det er ikke et affiliatelink, kun et tip fra mig til dig) er en af de billigste stofforretninger i Tyskland. Og så kan man jo ligeså godt bestille rigeligt, når man nu er igang. så jeg har nu stof til min. 6 kjoler i designs på kryds og tværs. Jeg har mest bestilt jerseystof denne gang, men også et enkelt stykke med fast bomuldsstof. Så må jeg se hvad jeg finder på. Jeg holder dig selvfølgelig orienteret.

IMG_3890

Derudover er jeg gået amok i min køkkenhave, eller dvs. jeg såede og hyppede lidt, og så gik kartoffelplanterne agurk. De er kæmpestore og har endnu ikke blomstret, men jeg ser frem til at æde nye aspargeskartofler og høste ærter og gulerødder. Så en lille smule selvforsynende bliver jeg da igennem sommeren.

IMG_3894

Jeg fik også en forespørgsel forleden om, hvad der sker med BagerJørgen. Er han gået helt i stå? Det ved jeg ikke rigtig. Måske det er blevet for varmt til at bage eller måske han ikke kan finde på, hvad han skal lave. Det er måske heller ikke så sommerligt at bage, er det?

Nu vil jeg nyde resten af weekenden. Kattene nyder sommeren i fulde drag og er ude hele tiden. Og fange mus og solsorteunger. Det giver en masse larm fra solsortemor når dræberkatten har fået fat i en af hendes unger. Drabeligt, men naturligt.

IMG_3815 IMG_3872

God weekend!

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.

2 comments on “Er du gået helt i stå med det der bloggeri?”

 1. Hi Christina.
  Jeg må sige at dine kartofler er meget flotte,jeg er lidt misundelig,bare det nu ikke er bar top.Har de fået gødning eller hører det under økologi med det der giftige kunstgødning.
  Jeg er nok bare misundelig,glæder mig til at smage.
  Mange kærlige hilsner Per

  • Hej svigerfar!
   De har fået gødning – men selvfølgelig ikke noget, der er helt vildt giftigt. Vi kan jo lave en konkurrence om, hvis kartofler der smager bedst. Mine er aspargeskartofler – jeg tror de bliver rigtig gode! Nu må de gerne snart blomstre, så vi kan prøvesmage!
   Kærlig hilsen Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *