Hvis jeg nu skulle vælge mellem proces eller produkt, ville jeg nok vælge produkt. Jeg er klart mest produktorienteret og for lange processer keder og gør mig utålmodig. Derfor er det også lidt tankevækkende, at jeg har min praksiserfaring fra psykiatrien, for menneskelige processer og opbygning af relationer, tager jo ikke ligefrem kun et par dage. Jeg har det i øvrigt også temmelig anstrengt med møder, hvor man ikke når nogle vegne, men nøjes med at gentage det, der lige er blevet sagt. Og helst 3 – 4 gange. Det er simpelthen så skide irriterende.

Så når nu jeg f.eks. er igang med at sy en kjole og jeg synes det bliver meget omstændigt, bliver jeg virkelig utålmodig. Jeg har det bedst hvis jeg kan se det færdige produkt sådan inden for en rimelig tidshorisont.

IMG_2622

Og jeg må bare erkende, at min tålmodighed bliver sat på en gevaldig prøve i processen med at sy denne 50´er kjole. Som I kan se er overdelen færdig – med belægninger og det hele – men underdelen volder mig problemer. I øvrigt er dette kun en prøvemodel, så der er lang vej endnu til et helt færdigt resultat.

Derfor har jeg altid flere projekter igang på samme tid, så jeg ikke bliver alt for hysterisk, hvis det ikke vil, som jeg vil.

Rigtig god weekend:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *