Det er efterårsferie, men jeg arbejder. Og jeg har travlt – for der skal produceres en del undervisningsmateriale inden jeg kan holde ferie fra fredag eftermiddag og 2 uger frem. 2 UGER! Wuhu! Jeg vil sende en venlig tanke til mine kollger, når jeg fra ca. søndag middag befinder mig på BALI (ja – BALI!) og ikke bekymrer mig om en skid andet end, hvor vi skal spise næste gang og hvilken drink jeg nu skal have. Faktisk er det meget Christian og Christina – agtigt at tage på kærlighedsferie på Bali, men vi kan ikke helt undgå Jørgen og Merete.

Merete er af natur en smule ængstelig og bekymrer sig tit om alt muligt. Faktisk har hun aldrig været adskilt fra storemissen i mere end en uge og tænker på, om katte kan dø af sorg? Eller kan katte finde på at sultestrejke i protest eller af savn?

Og hvilken slags solcreme har de på Bali? Kan man måske få Minirisk uden parfume og parabener? Og hvad med myggespray? Hun har nemlig fået at vide, at det med myggespray er vigtigt, hvis hun skal undgå malaria. Så der er myg. Og de er sikkert kæmpestore – og der er sikkert andre virkelig ulækre insekter. Men så er det godt Jørgen er med til at slå insekterne ihjel eller skylle dem ud i lokummet.

Og bliver der koldt på flyet? Hvor meget tøj skal hun tage med? Og hvor mange kjoler skal hun pakke? De rejser nemlig med minimal bagage, hvilket i sig selv er en udfordring – for der er nemlig ikke plads til føntørren. Og den har Merete altså aldrig undværet i så mange dage.

Men Christina glæ´jer sig og noget af det allerbedste er, at der flytter nogen ind til kattene, så de ikke sultestrejker. I alle 14 dage. Alt er godt.

Der vil, hvis jeg har tid mellem drinksene, blive dokumenteret med billeder her på bloggen. Så stay tuned. Som man siger.

4 comments on “Jørgen og Merete tager på bryllupsrejse”

 1. Hahaha Sonja kunne godt føle sig lidt ramt af den beskrivelse.. Det der med at rejse medfører altid lange huskelister og virkelig mange overvejelser omkring pakning og indkøb af alskens dims inden afrejse. Så det er godt at huske på, at så længe du husker pas, penge, medicin og din mand, kan du købe dig til resten!

  • Sonja har ret! Og hvad endnu værre er – der er kun plads til ét par sandaler i kufferten. Ak og vé.
   Kh Merete

 2. Hej med jer 4.
  Håber i alle kan hygge jer ellers må Christian og Christina finde et andet sted at være så Jørgen og Merete kan hygge sig 😄😄😄

  • Hej Ebba! Alle 4 hygger sig helt vildt, selvom Jørgen og Merete er lidt snerpet i kanten… Mere følger om det senere på ugen😄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *