Det er E.N.D.E.L.I.G. tid til en gang forkælelse og månedens Goodiebox stod ude foran min hoveddør imorges. Det er SÅ skønt at vågne op til og gør lige dagen en lille smule bedre. I denne måned er der kunstige øjenvipper, Cream Cleanser fra BalanceMe, CC Cream fra EUCERIN, Face Mist fra UNANI, BeautyBlender (en svamp, der blender din makeup, så det bliver lækkert at smøre på), creme fra EGYPTIAN MAGIC, som kan bruges til alt lige fra natcreme til tørre hårspidser.

Jeg glæder mig især til Face Mist og CC Cream, som jeg synes er en ret genial opfindelse. Tænk, at du kan få en creme der blander sig med din naturlige hudtone, indeholder solfaktor og mindsker ujævnheder i huden. Jeg er tosset med det! Trænger du også til månedlig selvforkælelse kan du se mere her.

IMG_3336

Jeg har, siden vi købte vores skønne hus, drømt om en køkkenhave. Det har jeg ikke haft siden jeg var barn og jeg elsker virkelig tanken om, at jeg lige kan smutte ud i haven og plukke mine egne grøntsager. Sidste år blev det ikke til noget, fordi der ligesom skulle stå et kæmpe bryllupstelt midt i det hele, men i år kaster jeg mig ud i det. Der er noget særligt ved at gå ud i haven og luge ukrudt og se ting vokse. Jeg er egentlig lidt ligeglad med blomster, altså de er da meget flotte, bevares, men jeg vil hellere have noget, jeg kan spise.

IMG_3342 IMG_3341 IMG_3337

Og jeg kan næsten ikke vente! Kattene og jeg har idag inspiceret den ene side af haven og vi er blevet enige om, hvor den skal være. Jørgen er nemlig ikke hjemme – han rejser jo hele tiden, se f.eks. her, så han har ikke så meget, at skulle have sagt. Og jeg har tjekket om spaden virker – og det gør den. Snart graver jeg hele lortet op, kultiverer det og sår en masse lækre sager. Men hvilke grøntsager skal jeg have i min lille køkkenhave?

Rigtig god solskinstirsdag fra forstadsdanmark:)

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *