På sådan en rolig søndag morgen, nyder jeg at købe e – udgaven af Politiken. Det bedste ville naturligvis være papirudgaven, men jeg gider ikke hente den nede på tanken. Så er det jo smart med avisen på iPaden. I dagens udgave er der en artikel om at gemme minder og have svært ved at smide ud. Jeg er rigtig god til at smide ud og har kun én kasse i kælderen med minder, gamle dagbøger, noveller jeg skrev som barn, gamle breve og billeder. Jeg synes det er hyggeligt at gemme, men der er ikke noget af det, jeg vil have stående fremme.

Herhjemme har vi allerede masser af gode minder sammen fra ferie, bryllupper og gode stunder med venner og familie. Istedet for at gemme minderne i vores hoveder eller i et billedalbum, har vi hængt dem op på væggen. Alle de vigtigste ting. Og faktisk mangler der stadig at komme nogle mennesker op at hænge på den væg.

Det er hyggeligt og jeg kigger ofte på væggen og bliver mindet om, at vi har et dejligt liv med masser af søde mennesker. Folk der besøger os, kommenterer ofte på billedvæggen og det synes vi jo er skønt.

IMG_3316

Af kreative projekter er jeg i det mere langsommelige hjørne i øjeblikket, simpelthen fordi jeg har kastet mig ud i et sjælevarmer – strikkeprojekt af islandsk uld, der tager virkelig lang tid. Hvis du vil følge med, er det lettest at tjekke min InstagramIgår syede jeg næsten et fastelavnskostume færdigt, der bliver tilrettet idag. Det smider jeg op på bloggen i løbet af næste uge. I mellemtiden er der kommet forår i vores have, som jeg har taget med indenfor i form af erantis.

IMG_3308

Rigtig god søndag til Jer alle!

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *