IMG_2602

Lad mig lige starte med at slå fast – jeg har ingen penge eller produkter fået for at skrive dette indlæg, det er altså ikke sponsoreret. Jeg synes blot, at når man møder et virkelig godt koncept, skal man dele det.

Tjek www.ØF.NU. Øko til folket. Det er lidt samme koncept som Årstiderne. Du bestiller en kasse med grøntsager, frugt, fisk eller kylling og får det leveret. Og det er her, det smarte kommer ind i billedet. Du laver et øko – fællesskab med dine naboer eller andre der bor tæt på og sparer dermed på portoen. Jo flere I er, jo mere sparer I. Jeg har fået årstiderne leveret i nogle år og synes det er godt med lidt konkurrence på den front. ØF´s grøntsagskasser er nemlig billigere end Årstiderne og det kan en jyde som mig jo godt lide. I øvrigt kan jeg virkelig godt lide at få leveret mad til døren. Jeg har det lidt stramt med at handle ind – derfor gør jeg det kun én gang om ugen. At handle ind er simpelthen så kedeligt.

Nu har jeg oprettet min eget fællesskab her på vejen og håber på, at andre også har lyst til at få glæde af det, så vi kan spare lidt på portoen. Og så er det ret hyggeligt, at man som naboer har et fællesskab. Det er vigtigt med gode naboer. Hvis du ikke bor lige i nærheden af mig, så opret dit eget fællesskab sammen med dine naboer.

Nu er jeg ikke øko fanatisk, men jeg vil gerne være med til, at vi passer på miljøet i fællesskab. Og dette er mit lille bidrag.

God søndag:)

2 comments on “Øko Fællesskab”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *