Min sommerferie er startet – det gjorde den igår eftermiddags og det i sig selv er helt vidunderligt og skal helt sikkert fejres med champagne og kølig hvidvin. Men der er flere ting at fejre i år. Nogle gange må man revurdere, om man er det rigtige sted i sit liv og hvordan man evt. kunne lave det om. For mig er det vigtigt, at have noget at se frem til, at have et mål, især for mit arbejdsliv. Bliver jeg udfordret nok, hvor jeg er, eller skal jeg noget andet? Nu er det ikke fordi, der er noget galt med det job, jeg har. Jeg vil bare også gerne læse en kandidatuddannelse og blive udfordret endnu mere. Jeg søgte og kom ind. D. 1. september starter jeg på en kandidatuddannelse og jeg har sagt mit job op. Nogle gange må man tage en chance og dette er min. Her i huset fejrer vi det med champagne og min skønne BagerJørgen kommer hjem med blomster. Livet er sgu da dejligt.

IMG_4067

BagerJørgens udfordringer bliver ved bageriet og det er jo skønt for os andre. Forleden lavede han doughnuts og jeg må sige, at han virkelig har særlige talenter ud i bagekunst. De blev virkelig gode, men han ofrer sig også på flere planer. Udover at handle specialvarer og undersøge tingene grundigt, fik han også en gigantisk vabel på fingeren – man skal passe særdeles meget på kogende jordnøddeolie. Men heldigvis er BagerJørgen ikke pjevset, selvom det tog over en uge for at hele nogenlunde.

 IMG_4011 IMG_4012 IMG_4010

Jeg bruger indtil videre min ferie på at rette kjoler til – og jeg tror faktisk ikke, det bliver til en skid, både fordi Fridamis gerne vil hjælpe og fordi jeg har lavet en fejl og skal pille hele lortet op igen. Men heldigvis har jeg mit strikketøj og en god kop kaffe og bøgerne om Paris og Normandiet læser jo heller ikke sig selv. Vi tager på ferie snart og det bliver himmelsk at komme til et sted, hvor solen rent faktisk skinner.

IMG_4069 IMG_4065  IMG_4063

Sidste weekend var vi til bryllup og jeg drømmer om, at komme til at sy en kjole lignende den, jeg har på. Den er så flot (og det er manden i øvrigt også), men det er ikke min egen. Jeg lånte den af en sød svigerinde, som heldigvis ikke kan passe sine kjoler, fordi hun er gravid – og det er jo synd, de bare hænger der i skabet.

IMG_4060

Kan du have en skøn ferie og sommer(som jeg håber også snart kommer til Danmark). Og kram hinanden lidt ekstra.

 Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.

4 comments on “Sommerferie, doughnuts og gode nyheder”

 1. Jeg syntes du ser rigtig dejlig ud,og Chr.ser godt ud..I ønskes en rigtig god tur og kør forsigtigt.
  Et godt råd hvis du har flere kartofler i jorden,klip toppen af,ellers kan der komme pletter på kartoflerne.
  Kærlig hilsen fra Johanne og Per.

  • Hej med Jer!
   Tak! Så må jeg hellere komme igang med at klippe toppene af – jeg har nemlig masser af kartofler endnu:) Vi ses snart!
   Kh Christina

 2. Søde Christina. Hvor er det spændende, at du skal igang med mere uddannelse😊 Glæd dig! Tillykke med din beslutning. God sommer fortsat. Kh Trine

  • Tusind tak Trine! Jeg glæder mig rigtig meget og det er det helt rigtige, jeg har valgt:) Håber alt er godt hos dig og du trives i jobbet.
   Kh Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *